Herhalingscursus EHBO gecombineerd met BHV

Een gediplomeerde EHBO'er wordt geadviseerd om jaarlijks 16 uur herhalingslessen te volgen. Indien de EHBO'er ook nog in het bezit is van een BHV diploma zou men ook nog eens jaarlijks 4 uur herhaling BHV brand en ontruiming moeten volgen.
In overleg met "Het Oranje Kruis" en het "NIBHV" organiseren wij jaarlijks de zogenaamde OABv-herhalingsdagen, bedoeld voor gediplomeerde EHBO'ers met of zonder BHV diploma, als voor BHV'ers.

Op een OABv herhalingsdag worden de cursisten in kleine subgroepen verdeeld. Per groep lopen ze een achttal stations af, waarbij alle elementen van de BHV als de EHBO (levensreddende handelingen) aan de orde komen, gericht op hun eigen praktijk situatie.


Uiteraard bieden wij ieder jaar een nieuw programma aan, zodat de herhalingsdag altijd verrassend en leerzaam blijft.

De ervaring leert ons dat cursisten zo'n dag, niet alleen heel actief maar vooral leerzamer dan een gewone herhalingsdag ervaren. Doordat zij zo enthousiast zijn komen ze graag terug!

Wanneer de cursist aan het einde van de dag competent wordt verklaart, ontvangt de BHV'er een herhalingscertificaat en een BHV pasje. De gediplomeerde EHBO'ers zonder BHV, halveren hiermee hun jaarlijkse herhalingsuren. Deze herhalingsdag kan zowel op ons oefencentrum als op locatie gegeven worden.